Is het waxen ook voor mannen?

Sporters

HollyWax biedt waxbeurten voor wielrenners, zwemmers en liefhebbers van andere sporten. Waxen kan een sporter veel voordelen bieden. Een zwemmer zal door het verwijderen van lichaamshaar minder weerstand in het water hebben, waardoor deze zich soepeler kan voortbewegen. Dit heeft twee redenen:

 

1 . Gladde benen veel beter te masseren zijn dan behaarde benen.

 

2. Het is tegengaan van infecties bij valpartijen.

 

Haren zorgen er namelijk voor dat vuil en bacteriën blijven hangen, waardoor wondjes sneller geïnfecteerd raken. Gladde benen voorkomen dus infecties en ontstekingen. Daarnaast zijn spieren bij sporters (en niet-sporters) veel beter te zien wanneer deze niet verstopt liggen onder een laag haren.

 

Waxen is ook heel populier tussen body builders die heel graag glad lichaam voor de show willen hebben.

 

Hygiëne

Omdat mannen vaak meer zweten dan vrouwen, is het voor hen extra effectief om het haar op bepaalde plekken te laten verwijderen door middel van waxen. HollyWax geeft mannen een hygiënisch en verzorgd gevoel en zorgt er voor dat je je minder druk hoeft te maken over je transpiratie.

Boyzilian?

Boyzilian is een mannelijke versie van Brazilian/Hollywood (intiem waxen voor vrouwen). Haartjes worden verwijderd met een speciale Hybrid wax (die plakt niet aan huid) en u zult en gladde effect krijgen. De behandeling duurt ongeveer 55 min. Op de foto kunt u precies zien,welke zones zullen gewaxt worden. Heeft u nog een vragen? Twijfel niet en stuur maar een e-mail aan info@hollywax.nl.